Kelderreparatie vocht

Hoe werken wij

Optrekkend_Vocht

Optrekkend Vocht

Een veel voorkomend probleem in noord nederland is optrekkend vocht.
In de lager gelegen gebieden van nederland en in de buurt van natuurgebieden vinden we vaak kelder lekkage in deze vorm.

Lekkage


Bij kelderlekkage zijn er vaak een breed scala aan problemen, hierbij zijn schimmel, optrekken vocht en kou vaak de aanleiding om contact te leggen. Wij zijn bekend met allerhande locaties, situaties en variaties van schade en omvang. Daarom komen wij langs om samen een oplossing te vinden.

Materialen

Materialen & Duurzaamheid

We werken voornamelijk met beton en beton zondsteen.
Ons eigen product word samengesteld uit CE gekeurde middelen.

Met deze middelen hebben we meer inzich in onze milieulast en controle over ons eindproduct zonder compromissen te maken.

*Wij werken niet met Aquaplan

Schoon en Fris

Na het afronden van onze werkzaamheden zullen onfrisse geurtjes van de lekkage binnen dagen dan wel uren fris optrekken, eventuele resten of stoffen zijn niet giftig en zijn eenvoudig met een klamme of natte doek te verwijderen.

Door onze eigen mix aan te passen hebben we de ruimte om de afdichting van onze hechtlaag zo te leveren dat het oppervlak als "kunststof" aanvoelt en af te nemen is met een doek.

Buitenmuur_Betonreparatie

Iemand die iets aardigs zegt over wat u doet, is van onschatbare waarde. Klik hier om een citaat van een klant of fan toe te voegen.

Adam Kohn

Herinrichting van de keuken met natuursteen en kunststeen


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.

Schoorsteenreiniging, reparatie en herbouw


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.